Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Çorlu TSO'dan KOTO'ya ziyaret

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 6. Meslek Komitesi Başkanı Kurtuluş Ay ve komite üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 2. Meslek Komitesi'ni ziyaret etti.Çorlu TSO'dan...

Çorlu TSO'dan KOTO'ya ziyaret

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 6. Meslek Komitesi Başkanı Kurtuluş Ay ve komite üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 2. Meslek Komitesi'ni ziyaret etti.

Çorlu TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ay ve komite üyeleri ile bir süre görüşen KOTO 2. Meslek Komite Başkanı Mehmet Olhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, komite olarak, sektör çalışmaları kapsamında direkt olarak üyelere ulaşmayı ve onların sorunlarına çözüm bulmayı amaçladıklarını ifade etti.

Yapılan açıklamada ayrıca Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi üyerinin Kocaeli bölgesinde bir takım ziyaretlerde bulunduğu ve bölgedeki inşaat sektörü ile ilgili bilgi edindikleri de kaydedildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber