Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Şensoy'dan gazetecilere ziyaret

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy, Çorlu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.Şensoy, ziyarette gazetecilere düzenlenen etkinlikler ve yapılan çalışmalarla ilgili...

Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Şensoy'dan gazetecilere ziyaret

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy, Çorlu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Şensoy, ziyarette gazetecilere düzenlenen etkinlikler ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Öğrencilere vergi bilincini aşılmak ve alınan vergilerin ülkenin gelişimindeki katkısını anlatmak için okullarda toplantılar düzenlediklerini belirten Şensoy, ''Yapılan işlemler, prosedür ve hukuki süreçlerle ilgili öğrencilerimize yönelik seminer ve toplantılar düzenliyoruz. Amacımız, yeni yetişen nesil daha bilgili ve bilinçli olsun'' diye konuştu.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber