Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Çorlu'da, jandarma personeline başarı belgesi

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli 6 personele başarı belgesi verildi.İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Jandarma Bölük Komutanlığında yapılan törende, eskiden...

Çorlu'da, jandarma personeline başarı belgesi

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli 6 personele başarı belgesi verildi.

İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Jandarma Bölük Komutanlığında yapılan törende, eskiden daire amirlerinin ve müdürlerin kendilerine önerdiği personele başarı belgesi ve ödül verdiklerini ifade ederek, yeni dönemde bu çalışmayı kendilerinin yaptığını söyledi. 

Jandarma ekiplerinin 2014 yılında yaptığı başarılı işler olduğunu belirten Kılıç, ''Son dönemde emniyet ve jandarmamız çok güzel çalışmalara imza atıyor. Jandarma personelimizin emekleri takdir gerektiriyor. Canla başla, gece gündüz çalışıyorlar. Bizler de yapılan çalışmaların ödüllendirilmesi için, bu töreni organize ederek başarılı personelimize belge veriyoruz'' diye konuştu. 

Törende daha sonra Çorlu Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, 2014 yılında yapılan çalışmalar ve rakamsal verilerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.  

Tören sonunda Kaymakam Kılıç, 6 jandarma personeline başarı belgesi takdim etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber