Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Çorlu'da üç boyutlu resim sergisi açıldı

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce üç boyutlu resim sergisi açıldı.Orion Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen tören ile açılan sergide, 51 kursiyerin 61 eser sergilendi.Çorlu...

Çorlu'da üç boyutlu resim sergisi açıldı

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce üç boyutlu resim sergisi açıldı.

Orion Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen tören ile açılan sergide, 51 kursiyerin 61 eser sergilendi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, açılışta yaptığı konuşmada, kursiyerlerin becerilerini, el emeklerini, akıllarını ortaya dökerek şekillendirdikleri bu resimlerin çok güzel olduğunu söyledi.

Yapılan kursların başarı derecesinin çok üst derecede olduğunu da ifade eden Baysan, "Açılan kursumuzdaki üç boyutlu resimler çok güzel. Halk Eğitim Merkezi'mizin tüm çalışanlarına ve müdürlerimize teşekkür ediyorum. Kurumumuzun bu kursu açarak ciddi bir şekilde kurslara katılıp, eserleri meydana getiren kursiyerlerimizin de ayrıca eline emeğine sağlık" dedi. 

Konuşmanın ardından açılış kurdelesini Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak ve Orion AVM Genel Müdürü Meral Bostan kesti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber