Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 19:08 Yorum: 0

Çorlu'da ulaşıma sınav düzenlemesi

YGS nedeniyle yarın ek otobüs seferleri konuldu

Çorlu'da ulaşıma sınav düzenlemesi

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'da yarın yapılacak YGS nedeniyle ek otobüs seferleri konuldu.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, sınav öncesi birtakım planlamalar yaptıklarını ifade ederek, YGS'ye girecek adayların sınava giriş belgesini ve nüfus cüzdanını ibraz etme, kamu görevlilerinin ise görevlendirme belgelerini ve nüfus cüzdanını ibraz etme koşuluyla 07.00 ile 11.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanacağını söyledi.

Baysan, YGS için Tekirdağ Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'nca ek toplu taşıma seferleri tertiplendiğini belirterek, "Öğrencilerin sınav yerlerine en kısa zamanda ulaşmaları için mevcut toplu taşıma filosuna ek olarak 10 toplu taşıma otobüsü çalıştırılacak. Ayrıca, YGS'nin yapılacağı okullara hangi toplu taşıma hattıyla gidilebileceğiyle ilgili bilgilendirme tabloları da toplu taşıma duraklarına ve otobüslere önceden ekiplerimiz tarafından asıldı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber