Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi'nden ilk yardım eğitim semineri

Çorlu'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Belediyesi tarafından personele yönelik ilk yardım eğitim semineri düzenledi.

Belediye çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenleyen 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında Çorlu Belediyesi personeline bilgiler aktarıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, eğitim sonrası yaptığı açıklamada, verilen ilk yardım eğitiminin çok faydalı olduğunu belirterek şunları söyledi:

''İş yerlerinde ve toplu olarak çalışılan mekanlarda yaralanma, bayılma ve benzeri birçok şey oluyor. Bunlara karşı yakın çevredeki iş arkadaşlarının ne yapılacağını bilmesi çok önemli. Bunun için, biz de, rutin aralıklarla personelimize ilk yardım eğitim seminerleri düzenliyoruz.''

 

- NKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Göktepe’den Baysan'a veda ziyareti

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrılan Prof. Dr. Özer Göktepe, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, NKÜ rektörlüğüne aday olmak üzere görevinden istifa eden Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe, Başkan Baysan’a görevde oldukları süre içerisinde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Baysan ise Göktepe’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber