Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 19:33 Yorum: 0

Çorum Belediyesi 6. Kitap Fuarı Açıldı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kitap ve Kültür Günleri başladı.

Çorum Belediyesi 6. Kitap Fuarı Açıldı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kitap ve Kültür Günleri başladı.

Kitap ve Kültür Günleri açılışına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Müftü Dr. Ahmet Akın, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kitap Fuarı ve Kültür Günleri ile insana yapılan en önemli yatırımlardan birisine daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Külcü, belediyeciliği sadece alt yapı ev fiziki çalışma yapan bir mantığa hapsolmaktan kurtarıp, direkt olarak insana yatırım yapan sosyal ve kültürel belediyecilik vizyonuna taşıdıklarını kaydetti.

Çorum'un gelecek 3-5 yıl sonrasını değil, 40-50 yıl sonrasını düşünerek yollarına devam ettiklerini dile getiren Külcü, son 7 yıldır gençlik merkezleri vasıtasıyla binlerce gence kültür kapılarını açtıklarını ve halen 7 bin öğrencinin bu merkezlerde çok sayıda kültürel ve sportif etkinlikten yararlandığını söyledi.

14 mahalleye 14 Kur'an Kursu projesinde 7'sinin inşaatının devam ettiğini, engelliler için ortaya koydukları seferberlikte de 3'üncü tesis olan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin de bu dönemin sonunda tamamlanarak hizmete gireceği müjdesini verdi.

Çorum'un kültürel ve eğitim hayatına yaptıkları yatırımlardan örnekler veren Başkan Külcü, bin 400 öğrenciden oluşan 137 okuma gurubundan da bahsederek, "Bu bir sevda işidir. bu gençler geliştikçe, Çorum'un rengi değişecek. Biz kolaya değil zor ve doğru olana talibiz. Zamlan geleceğe ve gençlerimize yatırım zamanıdır." dedi.

Açılış konuşmasından sonra kitap fuarının açılışını dualarla gerçekleştiren Başkan Külcü ev beraberindekiler, stantları ziyaret ederek, sergilenen kitaplar hakkında bilgi aldı. Başkan Külcü, Hürriyet Meydanı'nda açılışı gerçekleştirilen Kitap Fuarı'na tüm Çorumlular'ı davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber