Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Nisan 2020 - 16:38 Yorum: 0

Çorum belediyesi’nden muhtarlara hijyen seti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin genelinde önemli çalışmalar yürüten Çorum Belediyesi, mahalle muhtarlarını da unutmadı.

Çorum belediyesi’nden muhtarlara hijyen seti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin genelinde önemli çalışmalar yürüten Çorum Belediyesi, mahalle muhtarlarını da unutmadı. Her gün çok sayıda vatandaşla irtibat kuran muhtarlara hazırlanan hijyen setlerini Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Lemzi Çöplü teslim etti.

Merkez mahalle muhtarları, kendilerine daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla eldiven, maske ve dezenfektandan oluşan hijyen setleri için Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yaşanan yoğunluklar nedeniyle muhtarlıkların risk taşıdığını ve bu nedenle Çorum Belediyesi'nin kendilerini düşünerek hijyen seti hazırladığını ifade eden muhtarlar, "Belediye Başkanımıza hijyen setleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. İlk andan beri konoravirüs tedbirleri kapsamında Belediyemiz büyük bir gayretle çalışıyor." dediler.

Çorum belediyesi’nden muhtarlara hijyen seti

Çorum belediyesi’nden muhtarlara hijyen seti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber