Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Çorum Belediyespor lidere bileniyor

Teknik Direktör İncedal: "Tüm olumsuzluklara rağmen hala play-off hedefindeyiz ve yarışa ligin sonuna kadar ortak olmak istiyoruz"

Çorum Belediyespor lidere bileniyor

ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, play-off'a kalmak için yarın sahalarında karşılaşacakları lider Tuzlaspor karşısında mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi.

İncedal, AA muhabirine, Tuzlaspor'un ligde bulunduğu konum itibarıyla gücünün ortada olduğunu ve çok zor bir maçın kendilerini beklediğini vurguladı.

Takım olarak gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ve oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını dile getiren İncedal, "Tüm olumsuzluklara rağmen hala play-off hedefindeyiz ve yarışa ligin sonuna kadar ortak olmak istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız Tuzlaspor, kadro kalitesiyle, ligdeki konumu itibarıyla gücünü ortaya koymuş bir takım. Onlar da liderliklerini sürdürmek için kazanmak isteyecek. Çok zor bir maç olacağını biliyoruz ve bu bilinç içinde hazırlıklarımızı tamamladık. Sahada görev yapacak arkadaşların zorlu maçtan en iyi skorla ayrılmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Yarınki maçta taraftar desteğine de büyük ihtiyaç duyduklarını belirten İncedal, "Onların itici gücüyle zorlu maçtan iyi bir skorla ayrılma amacındayız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber