Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 14:28 Yorum: 0

Çorum Belediyespor Niğde'de puan arıyor

ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, üst sıralarla aradaki puan farkının açılmaması için yarın Niğde Belediyespor’la...

Çorum Belediyespor Niğde'de puan arıyor

ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, üst sıralarla aradaki puan farkının açılmaması için yarın Niğde Belediyespor’la deplasmanda oynayacakları maçtan mutlaka puan çıkartmaları gerektiğini söyledi.

İncedal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içerisinde Adliyespor karşısında aldıkları beraberliği unutup Niğde Belediyespor maçına motive olmak zorunda olduklarına belirterek, takım olarak maça hazır olduklarını ifade etti.

Sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini vurgulayan İncedal, "Üst sıralardan kopmamak için yarın Niğde Belediyespor’la oynayacağımız maçtan mutlak suretle puan almamız gerekiyor. Yüksek tempolu bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Mutlaka kazanmak isteyecek bir takıma karşı oynayacağız. Bu da maçın çetin geçmesini sağlayacak. Ancak şartlar ne olursa olsun, bu maç bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

İncedal, "Ben paralı takımlardan asla çekinmiyorum, yaralı takımlardan çekiniyorum. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşmış olacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber