Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 15:28 Yorum: 0

Çorum Kent Konseyi'nin faaliyetleri

Kent Konseyi bünyesinde Kadın ve Gençlik Meclisi oluşturuldu

Çorum Kent Konseyi'nin faaliyetleri

ÇORUM (AA) - Çorum Kent Konseyi bünyesinde Kadın ve Gençlik Meclisi oluşturuldu.  

Kent Konseyi bünyesinde çalışmalar yapmak üzere oluşturulan Kadın ve Gençlik meclislerinin yönetim kurulu üyeleri, belediye konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurul ile belirlendi.

Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, açılışta yaptığı konuşmada, konseyin Çorum için faydalı projelere imza atacağına inandığını belirterek, "Burada Çorum'un güzelliklerini ve sorunlarını paylaşıyoruz. Çorum ortak paydamız. Yeni oluşumlarla, etkinliklerimiz artarak devam edecek" diye konuştu.

Candan'ın konuşmasının ardından Kadın ve Gençlik meclislerinin genel kurulları gerçekleştirildi. Kadın Meclisi için yapılan genel kurul sonunda, Şahiste Uçar'ın başkanlığındaki yönetim kurulu Hanife Nuran Hakyemez, Neslihan Hüsüllüoğulları, Gülser Kırış, Melike Sancak, Yasemin Eyvazlı, Leyla Çenesiz, Selime Ergüven, Gülen Erdine, Feyze Aşgın, Nurten Gezer, Özlem Sirgavaz, Zehra Yıldırım, Zeliha Uzun ve Merve Balaban'dan oluştu. 

Gençlik Meclisi için yapılan genel kurulda da Burak Köse'nin başkanlığındaki yönetim kurulu Şafak Ayvaz, Savaş Hoştaş, Mustafa Doğan, İbrahim Kaplan, Hakkı Can Ercelep ve Kadir Ersoy'dan oluşturuldu. 

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü ile Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, Kadın ve Gençlik meclisi başkanları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber