Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Çorum, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtacak "sloganını" arıyor

Çorum'un tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında kullanılacak olan kent sloganı için yarışma düzenleneceği bildirildi

Çorum, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtacak 'sloganını' arıyor

ÇORUM (AA) - Çorum'un tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında kullanılacak olan kent sloganı için yarışma düzenleneceği bildirildi.

Çorum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentin markalaşmasının önemini vurgulamak ve dikkati çekici değerlerini orataya çıkarmak amacıyla slogan yarışması düzenleneceği belirtildi.

Yarışmanın ülke genelinde yapıldığının ifade edildiği açıklamada, önemli kültürel ve tarihi değerlere sahip Hitit medeniyetine başkentlik etmiş olan kentin sahip olduğu değerleri yansıtacak, akılda kalıcı ve dikkat çekici bir slogana ihtiyaç duyduğu kaydedildi.

Seçilecek sloganın kentin tanıtımında kullanılacağının altının çizildiği açıklamada, başvuruların 6 Nisan tarihine kadar Çorum Valiliği'nin resmi internet sitesi olan www.corum.gov.tr adresinden online olarak gerçekleştirileceği ifade edildi.

Yarışma sonuçlarının 13 Nisan tarihinde açıklanacağının belirtildiği açıklamada, yarışmada birinci seçilen sloganın sahibine bin, ikinciye 500 ve üçüncüye ise 250 lira ödül verileceği ayrıca bir de mansiyon ödülü olarak 250 lira ödül verileceği bildirildi.

Açıklamada, yarışma ile Çorum'un farkındalık yaratmasının hedeflendiği değerlendirilmesinde bulunuldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber