Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 24 Şubat 2022 - 13:58 Yorum: 0

Çorum’a 22 doktor ataması yapıldı

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum'a 22 doktor ataması yapıldığını açıkladı.

Çorum’a 22 doktor ataması yapıldı

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum'a 22 doktor ataması yapıldığını açıkladı.

103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurasının çekildiğini hatırlatan milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum ve ilçelerine 15'i pratisyen doktor olmak üzere 22 doktorun atandığını belirtti.

Kaya, "Alaca İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2 pratisyen hekim, Bayat İlçe Devlet Hastanesine 2 pratisyen hekim, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2 pratisyen hekim, Mecitözü İlçe Devlet Hastanesine 1 pratisyen hekim, Çorum Toplum Sağlığı Merkezine 1 pratisyen hekim, Osmancık İlçe Devlet Hastanesine 4 pratisyen hekim, Sungurlu İlçe Devlet Hastanesine 2 pratisyen hekim ve Sungurlu İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 pratisyen hekim olmak üzere toplamda 15 pratisyen doktor ataması ve Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Hekimi, 1 Çocuk Nörolojisi Uzman Hekimi, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimi, 1 Radyoloji Uzman Hekimi, Çorum Göğüs Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzman Hekimi, Osmancık Devlet Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzman Hekimi ve Sungurlu Devlet Hastanesine 1 Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzman Hekimi ataması gerçekleşmiştir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber