Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ağustos 2016 - 15:18 Yorum: 0

Çorum’da FETÖ operasyonu

Çorum'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Lokman Hekim Derneği Şubesi üyeleri ile bazı...

Çorum’da FETÖ operasyonu

Çorum'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Lokman Hekim Derneği Şubesi üyeleri ile bazı sağlık çalışanlarının da aralarında bulunduğu 3'ü kadın 12 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, Lokman Hekim Derneği Çorum Şubesi üyeleri ile kentteki sağlık kurumlarında çalıştıkları öğrenilen İ.K., S.D., S.K., S.Ö., S.M., M.S., H.K., E.A., S.Ç., S.T., E.Ş. ve İ.C gözaltına alındı. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adli makamlara sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber