Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

Çorum’da FETÖ operasyonu: 9 tutuklama

Çorum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen Lokman Hekim Derneği Şubesi üyeleri...

Çorum’da FETÖ operasyonu: 9 tutuklama

Çorum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen Lokman Hekim Derneği Şubesi üyeleri ile bazı sağlık çalışanlarının da aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında Çorum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyonda, Lokman Hekim Derneği Çorum Şubesi üyeleri olan ve kentteki çeşitli sağlık kurumlarında çalıştıkları öğrenilen E.Ş., E.A., H.K., İ.K., İ.C., M.S., S.D., S.M., S.Ç., S.Ö. ve S.K. gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adli makamlara sevk edilmişti.

Haklarında düzenlenen soruşturma evrakıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan S.D. ve S.K. adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, diğer zanlılar FETÖ üyesi olmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber