Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Kasım 2014 - 14:18 Yorum: 0

Çorum'da "Hadisler Işığında Sevgili Peygamberimiz" konferansı

ÇORUM (AA) - Çorum'da  “Hadisler Işığında Sevgili Peygamberimiz” konulu konferans gerçekleştirildi.Devlet Tiyatro Salonunda Çorum Belediyesince gerçekleştirilen konferansa konuşmacı...

Çorum'da 'Hadisler Işığında Sevgili Peygamberimiz' konferansı

ÇORUM (AA) - Çorum'da  “Hadisler Işığında Sevgili Peygamberimiz” konulu konferans gerçekleştirildi.

Devlet Tiyatro Salonunda Çorum Belediyesince gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Ramazan Ayvallı katıldı.

Ayetler ve hadislerle Hazreti Muhammed'in hayatını anlatan Ayvallı, "Peygamberimizi insanlara tanıtmak ve sevdirmeye çalışmak, her Müslüman'ın bir görevidir" dedi.

Ayvallı, şöyle devam etti:

"Peygamberimiz hayatın bizzat içindeydi. O, sırça köşklerde yaşamadı. Peygamberimiz, 'merhamet etmeyene merhamet edilmez' buyurmuşlardır. Peygamberimizin eşlerine, çocuklarına gösterdiği sayısız davranışları örnektir. Sözlerin en güzeli Kur'an-ı Kerim, yolların en güzeli Hz. Muhammed'in yoludur. Zulmün, anne ve babaya isyanın cezası mutlaka dünyada verilir."

Konferansa, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber