Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Çorum'da nevruz kutlaması

ÇORUM (AA) - Çorum'da düzenlenen nevruz kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.Valilik, Belediye, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bahçelievler Öğretmen...

Çorum'da nevruz kutlaması

ÇORUM (AA) - Çorum'da düzenlenen nevruz kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.

Valilik, Belediye, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu'nca organize edilen nevruz kutlaması, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nun bahçesinde gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Haydar Deveci'nin nevruzun tarihçesi ve önemiyle ilgili konuşmasıyla başlayan etkinlikler, Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı'nın gösterisinin ardından nevruz ateşinin yakılmasıyla devam etti. Okul bahçesinde yakılan ateşin üzerinden öğretmenlerin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de atladı. 

Vali Yardımcısı Adem Saçan, Belediye Başkan Yardımcısı Candan, Başsavcı Ömer Faruk Yurdagül ve İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı'nın barış ve kardeşliğin sembolü olarak beyaz güvercin uçurduğu etkinlik, öğrencilerin halk oyunları gösterileriyle sona erdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber