Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Çorum'da öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli, Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kıyafet yardımında...

Çorum'da öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli, Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

Öğretmenlerinin desteğiyle okulda ihtiyaç sahibi aileler için gıda ve kıyafet yardımı kampanyası başlatan öğrenciler, çeşitli yerlerden bir miktar yardım malzemesi temin etti. Toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen öğrencilerin duyarlı davranışlarına ise Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü destekte bulundu.

Belediye görevlileri ile birlikte belirlenen aileleri ziyaret eden öğrenciler, toplanan yardımları söz konusu ailelere takdim etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber