Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 18:08 Yorum: 0

Çorum'da sinema filmi çekilecek

"Ali Dolap" isimli komedi türündeki filmin çekimlerine Nisan ayında başlanacağı bildirildi

Çorum'da sinema filmi çekilecek

ÇORUM (AA) - Çorum'da, "Ali Dolap" isimli komedi filmi çekileceği bildirildi.

Filmin yapımcısı Mehmet Enver Sarıkaya ile prodüksiyon firması yetkilisi Sezen Uçar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret ederek, projeyle ilgili bilgi verdi.

Bir resim öğretmeninin girişimleriyle "Ali Dolap" isimli projelerini Çorum’da hayata geçirmeye karar verdiklerini ifade eden Uçar, hazırlık çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Çorum’da çok iyi karşılandıklarını, vatandaşların da kendilerine destek olduğunu belirten Uçar, 90 dakikalık komedi türünde çekilecek "Ali Dolap" isimli filmin çekimlerine Nisan ayında başlayacaklarını kaydetti.

Filmin, Eylül ayı içerisinde vizyona gireceğini, bu süreçte yurt genelinde ve bazı komşu ülkelerde reklam ve tanıtım çalışmaları yürüteceklerini anlatan Uçar, filmin galasını da Çorum’da yapacaklarını belirtti.

Filmin başarılı olacağına inandıklarını vurgulayan Uçar, "Beyaz perdede ses getirmesi beklenen Ali Dolap adlı filmde, kısa yoldan, emek harcamadan, kişilerin zaaflarından yararlanarak zengin olmaya çalışan ‘Ali’ adlı karakterin hikayesi anlatılacak. Filmin detayları hakkında ilerleyen günlerde basın toplantısı düzenleyeceğiz" dedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da Çorum'un farklı yollardan tanıtılmasını önemsediğine dikkati çekerek, kurum olarak filmi her aşamada destekleyeceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber