Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Ekim 2016 - 17:48 Yorum: 0

Çorum’da Su kesintisi

Çorum Belediyesi, Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği tarafından Bahabey İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde 2500'lük depo çıkışına,...

Çorum’da Su kesintisi

Çorum Belediyesi, Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Su Teknisyenliği Amirliği tarafından Bahabey İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde 2500'lük depo çıkışına, yeni döşenen besleyici hattın bağlantılarının yapılabilmesi için Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil girişinde çalışma yapılacak. İçme suyu hattında yapılacak bağlantı çalışmasından dolayı su kesintisine gidileceğini açıkladı.

Çorum Belediyesi'nden yapılan açıklamada 13 Eylül 2016 Perşembe günü Saat:08.00'da başlayacak olan su kesintisinin gece 24.00'a kadar devam edebileceği belirtildi.

Su kesintisinden etkilenecek olan yerlerin Fatih Caddesi, Damat Şükrü, Tekceviz, Çatalhavuz, Güneşevler, Karamançavuş, Çiftlik Caddesi, Osmancık Caddesi Ulu Camii ile Varinli Caddesi arasında kalan konutlar, Karakeçili, Alaybey, Hürriyet, Albayrak, Stad, Okul, Lise, Bayındır Cadde ve Sokaklar, Gazi ve İnönü Caddesinin tamamı, Kubbeli. Harmanlar, Sel Sokak, Uğur Mumcu, Gazi, Esnafevleri, Eti, Emek, Meram, Mutlu, Cemilbey, Cumhuriyet, Vatan, Millet, Küçükabdullah, Kafkasevleri, Ata Caddesi kuzeyi, Fevzi Çakmak caddesi kuzeyi, Yenidoğan, Hasanpaşa, Karafaki, Malazgirt, Göğüs hastanesi, SGK Poliklinik Cadde ve Sokakları olduğunun belirtildiği açıklamada su kesintisi yapılacak bölgelerde ikamet edenlerin mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları istendi.

Çorum’da Su kesintisi

Çorum’da Su kesintisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber