Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 08 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Çorum'daki trafik kazası

Sungurlu ilçesindeki kazada hayatını kaybeden 5 kişiden 3'ünün cenazeleri toprağa verildi

Çorum'daki trafik kazası

ÇORUM (AA) - Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen 5 kişiden 3'ünün cenazeleri toprağa verildi.

Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 4'üncü kilometresinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçip önce kamyon ardından da tırla çarpışan kamyonette hayatını kaybeden Burak Emrali (21), Aykut Tıknazoğlu (22) ve Yaşar Selvioğlu için Sungurlu ilçesindeki Ulu Cami'de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Namazın ardından Tıknazoğlu ile Selvioğlu'nun cenazeleri Karşıyaka, Emrali'nin cenazesi ise Sarıtepe mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada, kazayı duyunca haber için gittiği olay yerinde ölenler arasında kardeşinin de olduğunu öğrenen TRT Sungurlu muhabiri Cahit Emrali'yi, camide yakınları teselli etmeye çalıştı. Emrali, yakınları ve meslektaşlarının taziye dileklerini caminin bahçesinde kabul etti.

- Çocukluktan bu yan ayrılmadılar

Öte yandan, Burak Emrali, Yaşar Selvioğlu, Erol Kaya ve Aykut Tıknazoğlu'nun çocukluk arkadaşı oldukları, aynı ilkokulda eğitim gördükleri ve mahallede oturdukları öğrenildi. Birbirlerinden ayrılmayan dört arkadaştan Emrali, Selvioğlu ve Kaya'nın ilçedeki bir fırında çalıştıkları, Tıknazoğlu'nun da bir süre aynı fırında çocukluk arkadaşları ile mesaide bulunduğu belirtildi. Tıknazoğlu'nun, daha sonra imamlık sınavını kazandığı için iş yerinden ayrıldığı aktarıldı.

Ölenlerden Mevlit Yılmaz'ın ise Isparta'da öğretmenlik yaptığı ve arkadaşlarını ziyarete geldiği ifade edildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber