Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Çorum'daki trafik kazası

Sungurlu ilçesinde 5 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından Sungurlu Belediyesinin tüm araçlarına siyah kurdele bağlandı

Çorum'daki trafik kazası

ÇORUM (AA) - Sungurlu ilçesinde 5 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından Sungurlu Belediyesinin tüm araçlarına siyah kurdele bağlandı. 

Cumartesi günü Sungurlu - Kırıkkale karayolunun 4'üncü kilometresinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçip önce kamyon ardından da tırla çarpışan kamyonette hayatını kaybeden Burak Emrali (21), Erol Kaya (22), Aykut Tıknazoğlu (22), Mevlit Yılmaz (23) ve Yaşar Selvioğlu (22) için Sungurlu Belediyesinin tüm araçlarına siyah kurdele bağlandı.  

Ön tarafına siyah kurdele bağlanan tüm araçların bir hafta süreyle bu şekilde hizmet vereceği belirtildi. 

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yaptığı açıklamada, elim bir trafik kazasında, hayatının baharındaki 5 genci kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kazadan dolayı ilçe halkının yasta olduğunu ifade eden Şahiner, "Maalesef acımız çok derin ve büyük. Talihsiz kazada yaşamlarını yitiren 5 gencimizin anısına belediyemizin tüm araçlarına siyah kurdele taktık. Bu şekilde kederli ailelerimize az da olsa moral vermeyi temenni ediyor, acımızı yüreğimizde hissettiğimizi göstermek istiyoruz. Sungurlu'nun tarihinde böyle bir kaza olmadı. İlçe halkımız yas tutuyor" diye konuştu.

Kazada hayatını kaybedenlerden Burak Emrali'nin akrabası olduğunu dile getiren Şahiner, "Elim kazada hayatını kaybeden gençlerimize Allah'tan rahmet, başta ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Sürücüsü henüz belirlenemeyen 19 EE 631 plakalı kamyonet, Sungurlu - Kırıkkale karayolunun 4'üncü kilometresinde kontrolden çıkarak refüjü aşıp karşı şeride geçmiş, savrulan araç önce Murat İstanbullu (65) yönetimindeki kamyonla, ardından da Necmettin Damar (51) idaresindeki tırla çarpışmıştı. Kazada, ilçedeki bir ekmek fırınında çalışan Burak Emrali, Erol Kaya, Aykut Tıknazoğlu ve Yaşar Selvioğlu ile arkadaşları Mevlit Yılmaz hayatını kaybetmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber