Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ekim 2018 - 19:18 Yorum: 0

Coşkun Demirbakan: ”Karabükspor’a üzüldüm”

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında evinde Kardemir Karabükspor'u yenen Adanaspor'da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, "Geçen yıl süper ligdeydi bu sene birden...

Coşkun Demirbakan: ”Karabükspor’a üzüldüm”

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında evinde Kardemir Karabükspor'u yenen Adanaspor'da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, "Geçen yıl süper ligdeydi bu sene birden bu durumlara düşmesi üzücü" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Adanaspor evinde Kardemir Karabükspor'u 4-0 mağlup etti. Maç sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Çoşkun Demirbakan, "Rakibimizin bu durumda olması üzücü. Köklü bir camia köklü bir kulüp. Geçen sene süper ligdeydi bu sene birden bu durumlara düşmesi üzücü. Kulüpler iyi denetlenirse böyle olmaz. Bu Türk futboluna zarar veriyor. Birileri alıyor götürüyor ondan sonra terk ediyor. Olan o camialara oluyor, taraftalarına oluyor. Ama biriler kaybolup gidiyor. Türk futbolunun kanayan yarası, adamın 100 milyon TL borcu var daha transfer yapıyor, yapmasın. Buna engel olunmalı, sorumluluk sahipleri soruşturulmalı. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı, ben üzüldüm Karabükspor'a" dedi.

Demirbakan daha sonra şöyle devam etti:

"İlk hedefim, ilk 10'a girmekti, galiba gireceğiz. Önce bir ilk 10'a girelim ondan sonra hedef değiştiririz. Başka hedefler ararız, oda takımın performansına göre söyleyebilirim. Şu an alta yakın olduğumuz için biraz tedbirli temkinli olmamızda fayda var."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber