Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:08 Yorum: 0

Coşkun: “MASKİ olarak üreticinin yanındayız”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt ve Demirci...

Coşkun: “MASKİ olarak üreticinin yanındayız”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt ve Demirci Söğütçük Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaca'yı ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt ve Söğütcük Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaca, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin Demircili hünnap üreticilerine verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Akkurt, Genel Müdür Coşkun'u yeni görevi nedeniyle tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

"Dere ıslah çalışmalarıyla üreticinin zararı önleniyor"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak her zaman üreticinin yanında olduklarını belirtti. Coşkun, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün verdiği destekler ile üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyor. Üreticilerimiz yüzlerinin gülmesi bizleri de ayrıca memnun ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak üreticilerimizin her zaman yanında yer alıyoruz. Tüm çalışmalarımızı, üreticilerimizin hiçbir şekilde zarar görmemesi yönünde düzenliyoruz. Özellikle dere ıslahı çalışmalarımız bu noktada oldukça önemli. Bu çalışmalarımızla derelerimizin etrafında yer alan ekili arazilerin sular altında kalarak, ürünlere zarar gelmesinin de önüne geçiyoruz.Manisa'mızın gelişimine katkı sağlayacak her konuda elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber