Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 16 Ocak 2018 - 11:38 Yorum: 0

Coşkun Sabah’tan “dizi” eleştirisi

Televizyon kanallarındaki dizi furyasını eleştiren ünlü sanatçı Coşkun Sabah, "Eskiden televizyonlarda müzik programları oldurdu. Şimdi diziden geçilmiyor"...

Coşkun Sabah’tan “dizi” eleştirisi

Televizyon kanallarındaki dizi furyasını eleştiren ünlü sanatçı Coşkun Sabah, "Eskiden televizyonlarda müzik programları oldurdu. Şimdi diziden geçilmiyor" diyerek sevenleriyle ancak konserlerde buluşabildiğini söyledi.

Pendik Belediyesinin Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği konser programında uduyla birlikte sahne alan Coşkun Sabah, bir saat boyunca unutulmaz eserlerini seslendirdi. Konseri esnasında televizyon kanallarını müzik programlarına yer vermediği için eleştiren sanatçı, "Eskiden televizyonlarda hafta sonları müzik programları olurdu. Şimdi diziden geçilmiyor. Çok şükür bu tür konserlerle bir araya geliyoruz" dedi.

Coşkun Sabah’tan “dizi” eleştirisi

Coşkun Sabah’tan “dizi” eleştirisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber