Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ağustos 2016 - 17:53 Yorum: 0

Coşkun, Türk Eğitim-Sen’i ağırladı

Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Atalay ve sendika yönetimi MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar...

Coşkun, Türk Eğitim-Sen’i ağırladı

Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Atalay ve sendika yönetimi MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Atalay, Başkan Yardımcıları Kudret Aktaş ile Hamit Aydın, Yunusemre İlçe Başkanı Koray Özgürler ve Akhisar İlçe Başkanı Cihan Küçükaydın'ı makamında ağırladı. Ziyarette Saruhanlı Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü olarak görev yapan Erdinç Karaköse de yer aldı.

"Yaşar Coşkun insana önem veren birisi"

Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Atalay, bir eğitimci olan Yaşar Coşkun'un MASKİ Genel Müdürü olarak göreve başlamasının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, "Yaşar Coşkun, insana önem veren, yıllarca birçok öğrenci yetiştirmiş önemli bir eğitimci. Şimdi böyle değerli bir insan MASKİ Genel Müdürü olarak görev yapacak. Hocamız eğitimci tavrı ile yaklaşacağı projeleri titiz bir şekilde yürütecektir. Manisa'nın her noktasını bilen Yaşar hocamız Manisa'ya en doğru ve güzel hizmetleri kazandıracaktır" dedi.

"MASKİ eğitime de önem veriyor"

Manisa'ya hizmet etmek için her zaman hazır olduğunu dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Bir eğitimci olarak Eğitim-Sen'i ağırlamaktan dolayı gurur duydum. Biz MASKİ olarak ne kadar çevre kirliliğinin önüne geçecek çalışmalar yapsak da eğitici faaliyetlere de önem veriyoruz. Geçen yıl MASKİ, ilkokul ikinci sınıf öğrencilerine "Su Tasarrufu Eğitim Projesi" ile ulaştı. Bu seminerler sayesinde öğrencilerimiz, hem su tasarrufunu öğrendi hem de almış oldukları bilgilerle miniklerimizin ufku açıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığımız tarafından yapılan projemizi düzenleyip, Manisa Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan hükümlülere de ulaştırdık. MASKİ olarak, eğitim projelerimize ara vermeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber