Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 16:08 Yorum: 0

Coşkun’dan GHSİM’ye tesis teşekkürü

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne sahalarının kapılarını...

Coşkun’dan GHSİM’ye tesis teşekkürü

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne sahalarının kapılarını UEFA A ve B kurslarına açtığı için teşekkür etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, spor tesislerinin kapılarını kendilerine açan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Coşkun, UEFA A ve B Antrenör Kurslarını GHSİM'nin yüksek irtifa çim sahalarında yaptıklarını belirterek, "İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil, ilçe müdürleri ve Şube Müdürleri UEFA kurslarımız için bize destek verdiler. İl Müdürlüğümüzün bize sağladığı sahalar sayesinde antrenör kurslarının ilimizde yapılması istedik, TFF Eğitim Müdürümüz Yücel Uyar da, bu kursları şehrimize verdi. Şu anda da iki ayrı kursumuz Erzurum'da devam etmekte. Bize sahalarının kapılarını sonuna kadar açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yeni sahalar gücümüzü güç katacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Kayakyolunda ki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne yeni sahalar kazandıracağını ve GHSİM'nin de Yüksek İrtifa Sporcu Eğitim Kampına yeni sahalar ekleyeceğinin altını çizen Coşkun, "Bu sahaların da bitmesi ile birlikte Erzurum olarak gücümüze güç katacağız. TFF'nin ilimize verdiği UEFA Pro Kurslarının yanı sıra diğer antrenör kursları Erzurum için bir kazanç, çünkü bu insanlar buraya gelerek buradaki otellerde konaklıyorlar ve Erzurum esnafından alışveriş yapıyorlar. Bu yaz döneminde ekonomi için TFF'nin kursları Erzurum için büyük kazanç" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber