Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 27 Haziran 2021 - 14:13 Yorum: 0

Covid 19 aşısı Ceylan Karavil Park AVM’de randevusuz başladı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ceylan Karavil Park AVM arasında...

Covid 19 aşısı Ceylan Karavil Park AVM’de randevusuz başladı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ceylan Karavil Park AVM arasında yapılan anlaşma ile Covid 19 aşı uygulama noktası oluşturuldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 2'inci katında oluşturulan Covid 19 aşı noktasıyla vatandaşlara randevusuz aşı yapılmaya başlandı. Ceylan Karavil Park AVM'den yapılan açıklamada, "Tüm hijyen tedbirlerini alarak açmış olduğumuz Covid 19 aşı uygulama noktamızı Diyarbakır halkına ve çalışanlarımızın hizmetine sunulmuştur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber