Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 23 Ekim 2020 - 18:48 Yorum: 0

Covid-19 testi pozitif çıkan Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan karantinada

Kütahya'nın Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve eşinin Korona virüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıkması yüzünden karantinaya alındığı...

Covid-19 testi pozitif çıkan Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan karantinada

Kütahya'nın Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve eşinin Korona virüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıkması yüzünden karantinaya alındığı bildirildi.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, eşi ile birlikte yaptırdıkları Covid-19 testi sonuçlarının pozitif çıkması yüzünden evinde karantinaya alınıp tedavi sürecine başlandığını söyledi.

Çalışkan," Her türlü sosyal mesafe kuralına uymama, gerekli tedbirleri almama rağmen virüsün nereden bulaştığını bilemiyorum. Karantina sürecinde Belediyemizin çalışmalarını aksatmamak için ekiplerimizle sürekli iletişim halinde olacağım. Allah'ın izniyle karantina sürecini tamamlandıktan sonra ilçemize hizmetlerimiz devam edecektir. Vatandaşlarımızı Korona virüs tedbirlerine rehavete kapılmadan uymaya daha çok özen göstermelerini istiyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber