Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2014 - 18:08 Yorum: 0

Çözüm süreci

OSGİAD Başkanı Mahmut Şanlı: "Kürt sorununun barışçıl ve özgürlükler temelindeki çözümü için her türlü katkıya sadece elimizi değil bedenimizi taşın altına koyarak destek sunacağımızı belirtiyoruz"

Çözüm süreci

DİYARBAKIR - (AA) - Ortadoğu Sanayici ve Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu (OSGİAD) Başkanı Mahmut Şanlı, "Kürt sorununun barışçıl ve özgürlükler temelindeki çözümü için her türlü katkıya sadece elimizi değil bedenimizi taşın altına koyarak destek sunacağımızı belirtiyoruz" dedi.

Şanlı, yaptığı açıklamada, IŞİD saldırıları nedeniyle Sincar bölgesi ve Kobani'den gelenlere Türkiye'nin kapılarını açmasının önemli olduğunu söyledi.

"IŞİD'a direnen Kürtlere gerekli desteğin verilmesini istiyoruz" diyen Şanlı, şunları kaydetti:

"2 yıldır çözüm süreci adı altında normalleşme sürecine girdik. Bu sürece gerek OSGİAD olarak gerek Diyarbakır'daki tüm iş camiası olarak destek verdik. Ankara'daki temaslarımızda ve yapılan toplantılarda da bu desteğimizi yineledik. Kürt sorununun barışçıl ve özgürlükler temelindeki çözümü için her türlü katkıya sadece elimizi değil bedenimizi taşın altına koyarak destek sunacağımızı belirtiyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber