Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Çözüm süreci

BATMAN (AA) - Batman'da İl Genel Meclisi toplantısında konuşan AK Partili ve DBP'li üyeler, çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğini söyledi.Batman İl Genel Meclisi Mart ayı olağan toplantısı Emine...

Çözüm süreci

BATMAN (AA) - Batman'da İl Genel Meclisi toplantısında konuşan AK Partili ve DBP'li üyeler, çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Batman İl Genel Meclisi Mart ayı olağan toplantısı Emine Aslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda günde dışı yapılan konuşmalarda söz alan AK Partili üye Şaziye Gündüz ve DBP'li  üye Dicle Manap, çözüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündüz, çözüm sürecine herkesimin destek çıkması gerektiğini belirterek, "AK Parti nasıl ki yol, su gibi bir sürü hizmet yaptıysa, kadın haklarını da kat be kat artırmıştır. Çözüm sürecinde de bu böyledir. Yarın bir gün benim de çocuğum dağa gidebilir yada askerde öldürülebilir. O yüzden çözüm süreci hepimizi çok ilgilendiriyor. Analar ağlamasın, bir annenin bir damla gözyaşı akmasın" dedi.

Kendi çocuğu için istediğini DBP'li  üye Manap‘ın çocukları için de istediğini aktaran Gündüz, şöyle konuştu:

"Çözüm süreci bizim için çok önemlidir. Bu süreci kadınlar, anneler çözecektir. Hepimizin destek vermesi gerekiyor. Karşılıklı açıklamalar yapılıyor ama birbirimizi incitmemeliyiz. Ben kendi çocuğumun, ölmesini istemiyorsam Dicle arkadaşımın da çocuğunun ne askerde ne de dağda ölmesini istemiyorum. O yüzden hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız arkadaşlar. Bu çok önemlidir, çok önemli bir süreçteyiz. İnşallah hepimiz güzel günler göreceğiz."

Manap da, Gündüz’ün açıklamalarına destek verdiğini ifade ederek, “Bizler güzel bir sürecin başlamasını istiyoruz. Herkes artık ciddiyetle bunun üzerinde dursun istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber