Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 12:38 Yorum: 0

ÇSATT döneme hızlı başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi topluluklarından biri olan Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) 2016-2017 güz dönemine" Döneme...

ÇSATT döneme hızlı başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi topluluklarından biri olan Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) 2016-2017 güz dönemine" Döneme Merhaba" programı ile başladı.

ÇSATT, 230 kişilik bir kafileyle sabah 07.45'te bir araya gelerek Kilitbahir'e geçti. Kilitbahir Kalesi'nde başlayan etkinlikte sırasıyla; Namazgâh Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Bakı Terası, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği, Alçıtepe Köyü, ZığındereSargıyeri Şehitliği, Kırmızısırt Siperleri, 57.Alay Şehitliği, Conkbayırı ziyaret edildi. Arıburnu'nda etkinlik değerlendirmesi yapıldı.

Bu değerlendirme esnasında topluluk ve etkinliğin öneminden konuşuldu. Etkinlik sonrasında, topluluğa üye olan eski ve yeni üyeler söz alarak etkinlikten hakkında düşüncelerini dile getirdiler.

ÇSATT döneme hızlı başladı

ÇSATT döneme hızlı başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber