Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Eylül 2016 - 18:48 Yorum: 0

ÇTSO Başkanı Kozuva, iddialara cevap verdi

Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

ÇTSO Başkanı Kozuva, iddialara cevap verdi

Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 15 Temmuz gecesi FETÖ darbe girişimine nasıl anında tepki koyduklarını ve bu alçak örgüt ve diğer terör örgütleri ile ilgili mücadelede devletin emrinde olduklarını ifade ettiklerini hatırlatarak, açıklamasına şöyle devam etti:

"Ben bu ilçede doğup aranızda büyümüş Çerkezköy'ün çocuğu olan bir kardeşinizim. Burada herkes bizim de kimin de ne olduğunu çok iyi bilmektedir. Çok şükür hayatımın hiçbir döneminde işimden başka hiçbir işle ilgilenmedim. Bu vesileyle bir kez daha belirteyim ki, 15 Temmuz gecesi FETÖ darbe girişimine nasıl anında tepkimizi koydu isek, yine bu alçak örgüt ve diğer terör örgütleri ile ilgili mücadelede devletimizin emrindeyiz. Şunu da açık ve net söyleyeyim ki, devletimiz istediği zaman, çok şükür verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Hiçbir mal varlığımıza herhangi bir tedbir filan da konulmamıştır. Biz zaten demokrasi nöbetlerinde gerektiğinde canımızı ülkemiz için feda edeceğimizi ilan ettiğimiz gibi malımızı da gerektiğinde devletimize feda edecek vatanperver bir ailenin evladıyız. Bu vesileyle çok şükür görevimizin başında, iş dünyamızın ve değerli üyelerimizin hizmetinde, devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. Her türlü darbe girişimine, ihanete, iftiralara karşı olduğumuz gibi ayrıca kurumumuzu ve kişiliğimizi kamuoyunda yaralamaya yönelik bu tür açıklama ve haberler sebebiyle de müteselsil olarak kanuni haklarımızı kullanacağımızı siz değerli basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyuna arz ederim. Yine bu vesileyle bugün Derik'teki hain saldırıda verdiğimiz şehitlerimiz de olmak üzere, 15 Temmuz şehitlerimize ve vatan için can veren tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber