Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 09:58 Yorum: 0

ÇTSO'nun girişimcilik kursu

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının (ÇTSO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) ile düzenlediği "girişimcilik...

ÇTSO'nun girişimcilik kursu

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının (ÇTSO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) ile düzenlediği "girişimcilik kursu" sürüyor.

Kurs kapsamında 25 Ağustos-4 Eylül'de gerçekleştirilecek 12'nci dönem eğitimleri için Çanakkale 1'inci Noteri huzurunda kura çekimi yapıldı.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen çekilişe, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel, 1'inci Noter Vekili Elif Irmak, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Erkan Batur Kayhan ve ÇTSO Proje Uzmanı Gökhan Doğru katıldı.

Başvuru sayısı 118 olan eğitim programına katılacak 24 kişilik asil, 10 kişilik yedek listeler kurayla belirlendi.

Almanya Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ATİAD) Başkanı Prof. Dr. Recep Keskin, kura çekilişinde yaptığı konuşmada, girişimciliğin birinci koşulunun, sürekli yeni pazar arayıp müşteri ağını genişletmek olduğunu bildirdi.

Kişinin en güzel yatırımının eğitim olduğunu vurgulayan Keskin, şunları kaydetti:

"Yurt dışı pazarlar ve ihracat, kurduğunuz şirketlerin devamı için çok önemli. Sürekli olarak yurt dışı imkanlarını araştırın. Almanya'da 3,2 milyon girişimci var. Almanya pazarına her zaman ihracat yapabilirsiniz. Sizlere en önemli tavsiyem; 300-400 avroyu cebinize koyun, Almanya'da CEBIT Fuarı'na gidin ve teknolojide ne gibi yenilikler yapıyorlar onu görün."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber