Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:28 Yorum: 0

CÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçiminin ertelenmesine tepki

SİVAS (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri ile aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu bir grup, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı...

CÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçiminin ertelenmesine tepki

SİVAS (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri ile aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu bir grup, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçiminin ertelenmesine tepki gösterdi.

CÜ yerleşkesindeki merkez kafeterya önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, slogan atarak seçimin ertelenmesini protesto etti. 

Öğrenci Konseyi Başkan Adayı Kerim Karasu, burada yaptığı konuşmada, bazı kişilerin sahte evraklarla seçimi ertelettiğini iddia ederek, seçim tarihi belirleninceye kadar bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.

Grup açıklamanın ardından olaysız dağıldı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber