Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 10:28 Yorum: 0

Çubuk Nüfus Müdürü Emir'in tayini çıktı

ANKARA (AA) – Çubuk Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Songül Emir, Muğla'nın Fethiye ilçesine atandıEmir, yaptığı açıklamada, 12 yıldır Çubuk'ta görev yaptığını, ilçeyi çok sevdiğini...

Çubuk Nüfus Müdürü Emir'in tayini çıktı

ANKARA (AA) – Çubuk Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Songül Emir, Muğla'nın Fethiye ilçesine atandı

Emir, yaptığı açıklamada, 12 yıldır Çubuk'ta görev yaptığını, ilçeyi çok sevdiğini belirterek, "Buradaki görevimin ardından Muğla'nın Fethiye ilçesine nüfus müdürü olarak atandım. Çubuk'ta çok güzel günler yaşadım. Burası adeta ikinci memleketim gibi oldu. İnsanlarını, kurduğum dostlukları hiçbir zaman unutmayacağım. Yeni görev yerim uzakta olsa zaman zaman gelerek burada hasret gidereceğim. Umarım Çubuklular da benden memnun kalmışlardır" dedi.

Songül Emir'in yerine Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü personellerinden Zeynep Çelik'in, Çubuk Nüfus ve Vatandaşlık İlçe Müdürü olarak atandığı bildirildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber