Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 10:48 Yorum: 0

Çubuk'ta asansör denetimleri devam ediyor

ANKARA (AA) – Çubuk'ta yapılan denetimler kapsamında tehlike oluşturduğu gerekçesiyle kırmızı etiket takılan 150 asansörden 145'nin, 3 aylık süre sonunda eksikliklerinin giderildiği bildirildi.Çubuk...

Çubuk'ta asansör denetimleri devam ediyor

ANKARA (AA) – Çubuk'ta yapılan denetimler kapsamında tehlike oluşturduğu gerekçesiyle kırmızı etiket takılan 150 asansörden 145'nin, 3 aylık süre sonunda eksikliklerinin giderildiği bildirildi.

Çubuk Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile gerçekleştirilen protokol kapsamında oluşturulan ekipler, 14 ayda 155 asansörü denetledi. Bunlardan 150 asansöre can ve mal güvenliğini yüksek oranda riske soktuğu gerekçesi ile kırmızı etiket ve 4 asansöre de teknik olarak gerekli donanıma sahip olduğu için yeşil etiket verildi.

Kırmızı etiket takılan asansörlerin teknik eksiklikleri rapor halinde bina yöneticilerine tebliğ edildikten sonra, eksikliklerin giderilmesi için üç ay süre verildi. Verilen sürenin bitiminde gerçekleştirilen denetimlerde riskli olduğu belirlenen asansörlerden 5'ine risk oranı düştüğü için sarı, teknik olarak tüm eksiklikleri gideren 145 asansöre de yeşil etiket verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber