Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Mart 2015 - 11:13 Yorum: 0

Çubuk'ta cami ve mescitler ilaçlandı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde, mevsim şartları nedeniyle artan gribal enfeksiyonlara karşı cami ve mescitler ilaçlandı.Çubuk Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki 30 cami ve mescidi dezenfekte...

Çubuk'ta cami ve mescitler ilaçlandı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde, mevsim şartları nedeniyle artan gribal enfeksiyonlara karşı cami ve mescitler ilaçlandı.

Çubuk Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki 30 cami ve mescidi dezenfekte etti. 

Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mevsimsel nedenlerden kaynaklanan gribal hastalıkların ortaya çıkmaması için gerekli ilaçlama, dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Önümüzdeki günlerde de ilçe genelinde umuma açık kapalı mekanları dezenfekte edeceklerini anlatan Başkan Acehan, "Belediyemiz Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki cami ve mescitlerle insanlarımızın toplu bulunduğu alanlarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Tedbir almak amacıyla yapılan ilaçlama çalışmasında camilerin iç kısmı, abdesthaneler, tuvaletler ve çevresi ekiplerimiz tarafından ilaçlandı'' dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber