Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

CÜ'den kısa kısa

SİVAS (AA) - Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret etti. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,...

CÜ'den kısa kısa

SİVAS (AA) - Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret etti. 

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ceylan ziyarette, Kocacık'a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ceylan, Cumhuriyet Üniversitesi'nin çok köklü bir üniversite olduğunu belirterek, Rektör Kocacık ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kocacık da Ceylan'a ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

 

- CÜ'de Üniversite-Şehir-Sanayi İşbirliği toplantısı düzenlendi

Üniversite-Sanayi-Şehir işbirliği kapsamında oluşturulan "Enerji Alt Çalışma Grubu Toplantısı" yapıldı.

Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Kerim Yapıcı, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Türkay, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yunis Torun ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Temsilcisi Arif Kaptan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) yetkilileri Sinan Dündar, Serdar Arslan ve Mehmet Okur katıldı.

Toplantıda, Sivas'ta yapılabilecek yatırımlar ve üniversite-sanayi-şehir işbirliği kapsamında gerçekleşecek projeler ele alındı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber