Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 11:53 Yorum: 0

ÇUKOBİRLİK Üreticilerin Yüzünü Güldürüyor

Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ÇUKOBİRLİK) Araban Şubesi, 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğu, 2 lira 13 Kuruş'tan alımına yaparak...

ÇUKOBİRLİK Üreticilerin Yüzünü Güldürüyor

Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ÇUKOBİRLİK) Araban Şubesi, 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğu, 2 lira 13 Kuruş'tan alımına yaparak üreticinin yüzünü güldürdü.

Araban ÇUKOBİRLİK Şube Başkanı Hasan Altun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ÇUKOBİRLİK'in 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğu, 2 lira 13 Kuruş'tan aldığını belirtti. Altun, "Merkezi Adana'da bulunan Çukurova Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğümüz tarafından belirlenen 2016 yılı pamuk fiyatlarına göre 1 kilogram 42 randıman kütlü pamuğu ortaklarından 2 lira 13 kuruştan peşin alımına 01.09.2016 tarihinden bu yana alımlarımız devam etmektedir. Araban Ovası'nda başlayan 2016 yılı pamuk hasadı döneminde hedefimiz 3 bin 500 ton'un üzerinde pamuk almak. ÇUKOBİRLİK olarak 2016 yılı için açıkladığımız ve peşin alımına başladığımız 42 randıman 1 kilogram kütlü pamuk için belirlediğimiz 2 lira 13 kuruş olan fiyatı beğenmeyen üretici ortaklarımız pamuklarını ücretsiz olarak depolarımızda muhafaza etmek üzere emanete bırakabilir yada aynı fiyattan değerlendirerek peşin olarak parasını alabilir. İsteyen ortaklarımıza hasat öncesi ayni ve nakdi para desteği de sağladık. Araban ÇUKOBİRLİK Şubesi olarak aktif 141 ortağımız mevcuttur. Ortaklarımızdan yüzde iki stopaj vergisinin dışında herhangi bir kesinti yapılmamaktadır. ÇUKOBİRLİK'e ortak olan üreticilerimizi 2016 yılı pamuk hasadı döneminde tüccara ezdirmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

ÇUKOBİRLİK Üreticilerin Yüzünü Güldürüyor

ÇUKOBİRLİK Üreticilerin Yüzünü Güldürüyor

ÇUKOBİRLİK Üreticilerin Yüzünü Güldürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber