Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 11:48 Yorum: 0

Çukurca Kırsalında Büyük Operasyon

Hakkâri'nin Çukurca ilçesi kırsalında çıkan çatışmalarda 6 askerin şehit, 8 askerin yaralanmasının ardından sınır boylarında büyük bir operasyon...

Çukurca Kırsalında Büyük Operasyon

Hakkâri'nin Çukurca ilçesi kırsalında çıkan çatışmalarda 6 askerin şehit, 8 askerin yaralanmasının ardından sınır boylarında büyük bir operasyon başlatıldı. Saat 04.50 sularında Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde PKK mensupları ile çıkan silahlı çatışmada 6 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı. Bir helikopterin kırıma uğrayıp düşmesi sonucu bölgede büyük operasyon başlatıldı.

İnsansız hava araçlarının PKK mensuplarının noktalarını belirlemesi üzerine Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından ardı ardına kalkan çok sayıda helikopter bölgeye sevk edildi. Diğer taraftan savaş uçakları tespit edilen noktaları ateş altına aldı. Kara ve havadan operasyonun sürdüğü Çığlı köyü kırsalında örgütün kayıp sayısı hakkında bilgi alınamadı.

Şehit düşen 8 askerin cenazesinin Van iline gönderildiği öğrenilirken, yaralı askerlerin helikopterle kaldırıldıkları Van'daki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi. Her türlü ihtimale karşı Hakkâri merkezde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Çukurca Kırsalında Büyük Operasyon

Çukurca Kırsalında Büyük Operasyon

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber