Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 13:38 Yorum: 0

Çukurca Şehidi Uzman Çavuş Akarsu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde terör örgütü PKK'lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Akarsu,...

Çukurca Şehidi Uzman Çavuş Akarsu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde terör örgütü PKK'lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Akarsu, memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.

Dün sabah saatlerinde Hakkari'nin Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde terör örgütü PKK'lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Akarsu'nun cenazesi memleketi Kayseri'de toprağa verildi. Şehit Akarsu için Kalemkırdı Cami'nde öğle namazına müteakiben tören düzenlendi. Şehidin ağabeyi Hasan taziyeler, kabul ederken anne Türkan Akarsu ise ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin cenazesi İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'in kıldırdığı namazın ardından Kartal Hava Şehitliği'nde toprağa verildi. Vatandaşlar şehidi "Şehitler ölmez vatan bölünme', "Kahrolsun PKK" sloganlarıyla uğurladı. Törene Vali Orhan Düzgün, belediye başkanları, kurum kuruluş temsilcileri, polis ve askeri erkan, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"KEŞKE ŞEHİT OLSAM DİYORDUN, VAADİNE ERDİN KUZUM"

Öte yandan şehidin annesi Türkan Akarsu, "Keşke şehit olsam diyordun, vaadine erdin kuzum" diyerek gözyaşı döktü. Anneyi asker ve vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. Ayrıca şehit İbrahim Akarsu'nun babası Ahmet ve kardeşi Yılmaz Akarsu'yu birer yıl arayla kaybettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber