Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

Çukurca Şehidinin Acı Haberi Kayseri’deki Ailesine Ulaştı

Hakkari'nin Çukurca Çığılı üst bölgesinde terör örgütü PKK'lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muammer Arı'nın ailesine...

Çukurca Şehidinin Acı Haberi Kayseri’deki Ailesine Ulaştı

Hakkari'nin Çukurca Çığılı üst bölgesinde terör örgütü PKK'lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muammer Arı'nın ailesine acı haber verildi. Şehidin kızı Dilara Arı, acı haberi alınca "Ben babasız yaşayamam" diye feryat etti.

Hakkari'nin Çukurca Çığılı üst bölgesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muammer Arı'nın Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi ulaştırıldı. Askeri görevliler tarafından acı haberi alan şehit Arı'nın eşi Hacer ve kızı Dilara, gözyaşlarına boğuldu. Şehit Uzman Çavuş Muammer Arı'nın kızı Dilara, "Ben babasız yaşayamam" diyerek feryat etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber