Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 26 Kasım 2014 - 14:38 Yorum: 0

Çukurca'da askeri aracın kaza yapması

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Er Sarıkaya'nın baba ocağında yas var

Çukurca'da askeri aracın kaza yapması

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Er Vedat Sarıkaya'nın (21) Kahramanmaraş'taki baba ocağında yas var.

Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Küçüknacar Mahallesi'nde ikamet eden baba Ömer ve anne Pakize Sarıkaya'ya çocuklarının şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından verildi. Haberi alan 9 çocuk sahibi Sarıkaya çifti ve yakınları gözyaşı döktü.

Baba Ömer Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun askerliğinin bitmesine 2,5 ay kaldığını söyledi.

Oğluyla en son dün gece telefonla görüştüğünü belirten Sarıkaya, "Kazada şehit düşmüş. Şehit haberini sabah aldık. Şehit olmadan önce dün gece saat 23.00'de telefonla görüştüm, 'rahat olduğunu' söyledi. Nöbet değişimine gittikleri sırada kazanın olduğunu tahmin ediyorum. Ne söyleyeyim, veren de kendisi alan da kendisi. Vatan sağolsun" dedi.

Çukurca ilçesi Çığlı köyünde konuşlu bulunan 2. Piyade Bölük Komutanlığına ait Kobra tipi zırhlı araç, devriye görevi dönüşü Ormanlı köyü yakınlarında devrilmiş, kazada 1 asker şehit olmuş, 2 asker yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber