Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 09:53 Yorum: 0

Çukurca'da YGS'ye girecek öğrencilere moral yemeği

HAKKARİ (AA) - Çukurca ilçesinde, hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere moral yemeği düzenlendi.İlçe Kaymakamı Ünal Koç,  Çukurca Şehit Üsteğmen...

Çukurca'da YGS'ye girecek öğrencilere moral yemeği

HAKKARİ (AA) - Çukurca ilçesinde, hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere moral yemeği düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Ünal Koç,  Çukurca Şehit Üsteğmen Adnan Bahat Lisesinde düzenlenen moral yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Programda konuşan Koç, "Biz de zamanında o sıralarda oturuyorduk. Ama belli bir süre sonra emek verince insanlar sınıf değiştiriyor. Türkiye'de eğitim çok önemli bir yer tutuyor. Çukurca'ya baktığımızda insanların ekonomik durumları çok iyi değil. Bunu ancak eğitimle değiştirebiliriz. Göreve başladığımdan bu yana eğitime çok ağırlık verdim. Bütün imkanlarımızı sizler için seferber ettik" diye konuştu.

Yemeğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Alçiçek, Şube Müdürleri Bilal Kürüm, Kadir Akda, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber