Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Çukurkuyu halkı Şehit Ömer Halisdemir’i anlattı;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Şehit Halisdemir Parkı'nın açılışında şehidin komşuları ve akrabaları Şehit Ömer Halisdemir'i...

Çukurkuyu halkı Şehit Ömer Halisdemir’i anlattı;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Şehit Halisdemir Parkı'nın açılışında şehidin komşuları ve akrabaları Şehit Ömer Halisdemir'i anlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in doğup büyüdüğü Niğde'nin Bor ilçesindeki Çukurkuyu beldesinde bir parkı hizmete açtı. Parkın açılışında komşu ve akrabaları kahraman şehidin yaşadığı anılarını anlattı. Yakınları Şehit Halisdemir'in çocukken çok farklı bir kişilik olduğunu söyleyerek, "Adam gibi bir adamdı. Vatanına aşıktı. Özü, sözü doğru bir çocuktu" sözlerini kullandı.

Ömer Halisedemir'in cami cemaatinde olduğunu belirten Çukurkuyu sakinlerinden 72 yaşındaki Celal Durukan, "Namazlarını kaçırmazdı. Şehadetinden 2 hafta önce camide karşılaştık. Ömer dedim, askerlik bitmedi mi diye. Amca dedi, ben çok rahatım. Ülkem için canım feda. Son görüşmemiz böyle oldu. O bizim başımızın tacı" dedi.

Şehidin yakın akrabalarından Necati Dokuz ise "Ömer çok sakin yapılı bir çocuktu. Arkadaşları ile iyi geçinirdi. Babası vatan için büyüttü onu. Vatan için şehit oldu. Biz de onun yoluna şehit olmaya hazırız, Türk milleti sağ olsun. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin şehidimizin adına yaptığı park bizleri onurlandırdı, çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Çukurkuyu halkı Şehit Ömer Halisdemir’i anlattı;

Çukurkuyu halkı Şehit Ömer Halisdemir’i anlattı;

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber