Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ağustos 2014 - 17:08 Yorum: 0

Çukurova Diş Hekimliği Günleri Kongresi

HATAY (AA) - Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, "Çukurova Diş Hekimliği Günleri Kongresi'nin 24-26 Ekim günleri Hatay'da düzenleneceğini belirtti.Seyfettin, Hatay Gazeteciler...

Çukurova Diş Hekimliği Günleri Kongresi

HATAY (AA) - Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, "Çukurova Diş Hekimliği Günleri Kongresi'nin 24-26 Ekim günleri Hatay'da düzenleneceğini belirtti.

Seyfettin, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, kongreyi meslekteki teknolojik gelişmeler ve güncel bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Kongreye bir çok bilim adamının katılacağını ifade eden Seyfettin, şöyle devam etti:

"Türkiye’deki en büyük organizasyonlardan birini Hatay’da gerçekleştireceğiz. Kongrede 5 kurs düzenleyeceğiz. Bölgedeki insanlarımıza daha iyi hizmeti nasıl sunarız sorusunun cevabını arayacağız. Medeniyet şehri Hatay’ı da en iyi şekilde temsil ederek, en güzel biçimde tanıtma amacındayız. Meslek odası olarak son dönemlerde mücadele ettiğimiz sahte diş hekimleriyle ilgili çok büyük çaba gösterdik. Sahte diş hekimlerini kurum ve kuruluşlarımızın yardımlarıyla bitirmemize rağmen şu anda Suriye’den gelenler mahalle aralarında diş tedavisi uygulamaktadır. Muayenehane açmak için hiçbir belgesi olmayan bu kişilerin yaptığı hizmet değil, insan sağlığını hiçe saymaktır."

Seyfettin, organizasyona yaklaşık 400 diş hekiminin katılacağını sözlerine ekledi. 

Nebil Seyfettin ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Antakya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber