Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Ekim 2017 - 11:43 Yorum: 0

Çukurova GİAD’da sosyal projelere hız veriyor

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Kadın Platformu Başkanı Dr. Gizem Geylani ve Platform Yetkilisi Zehra Sakarya, "İyilik yap, denize at...

Çukurova GİAD’da sosyal projelere hız veriyor

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Kadın Platformu Başkanı Dr. Gizem Geylani ve Platform Yetkilisi Zehra Sakarya, "İyilik yap, denize at misali gerçekleştirdiğimiz sosyal projelerimizin sayısı yeni dönemde daha da artacak" dedi.

Çukurova GİAD'ın 5 yıl önce kurduğu Kadın Platformu üyeleri yeni dönemde yapacakları çalışmaları masaya yatırdı. Dernek üyelerinin sosyal projelerine daha fazla destek vermek amacıyla fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, Kadın Platformu'nun yeni dönemde yapacakları çalışmalar masaya yatırıldı, yol haritası çizildi.

Kadın Platformu Başkanı Dr. Gizem Geylani ve Platform Yetkilisi Zehra Sakarya, Çukurova GİAD'ın yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerini de içeren sosyal sorumluluk projelerini daha ileriye taşıyacaklarını belirterek, "Yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdik. Çukurova GİAD üyelerimize daha fazla destek vermek, fikir alışverişi yapmak amacıyla her ay düzenli toplanma kararı aldık. Kasım ayında yapacağımız sosyal yardım projelerinin detaylarını da görüştük. Bazılarını kamuoyu ile de paylaştığımız, çoğunu da "iyilik yap, denize at" misali duyurmadığımız sosyal projelerimizin sayısı yeni dönemde daha da artacak" diye konuştular.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, derneğin başkanlığına ilk geldiğinde yönetim kurulu olarak sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerinin, sosyal sorumluluk projelerinin sayılarının artırılması düşüncesini benimsediklerini belirterek, "Bu konuda daha aktif bir dernek olmak amacıyla bayan üyelerimiz ve erkek üyelerin eşlerinden oluşan Kadın Platformu'nu kurduk. Bizlerin bu alanda yükünü hafifleten, sosyal projeleri gerçekleştirmemizde büyük katkı veren, önemli faaliyetlere imza atan platform üyelerimiz yeni dönemde de kamuoyuna damga vuracak çalışmalar yapacaktır. Kendilerini kutluyor, derneğimiz ve kentimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber