Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Ekim 2017 - 10:33 Yorum: 0

Çukurova’da sabah namazı buluşması

Çukurova Müftülüğü tarafından sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve görevlilere motivasyon ziyaretinde...

Çukurova’da sabah namazı buluşması

Çukurova Müftülüğü tarafından sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve görevlilere motivasyon ziyaretinde bulunmak maksadıyla amacıyla başlatılan sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

Geleneksel hale gelen sabah namazı buluşmaları bu hafta Yurt Mahallesi Numanoğlu Camii'nde gerçekleşti. Programa, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün'ün yanı sıra, daire personelleri, çevre cami din görevlileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah namazı buluşması, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kılınan namazın ardından Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, her hafta farklı bir camide sabah namazı ile vatandaşlar ile buluştuklarını belirterek, "Bu vesileyle rabbim kıldığımız namazları kabul etsin" dedi.

Cami İmam Hatibi Orhan Durmaz'da, katılımcıları bu davranışlarından dolayı tebrik ederek, "Bugün yine sabah namazı buluşmalarında gençlerimizle ve büyüklerimizle beraber olduk. Hamdolsun manevi bir ziyafetti, kalplerimiz Allah'ın zikriyle coştu" diye konuştu.

Namaz sonrası masrafı hayırsever bir vatandaş tarafından karşılanan çorba ikramı yapıldı.

Çukurova’da sabah namazı buluşması

Çukurova’da sabah namazı buluşması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber