Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

Çukurova’da Yardımlar Ramazan’da Da Sürüyor

Çukurova Belediyesi gerçekleştirdiği gıda ve giyim yardımları ile Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Çukurova’da Yardımlar Ramazan’da Da Sürüyor

Çukurova Belediyesi gerçekleştirdiği gıda ve giyim yardımları ile Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Hayır çarşısına kayıtlı 5 bin 600 vatandaşın yararlandığı Hayır Çarşısı, hayırseverlerin ve mağazaların katkılarıyla, birbirinden güzel giyim eşyaları ile donatılırken, Gıda Bankası'ndan da 5 bin aileye Ramazan kolisi yardımı yapıldı.

"AMACIMIZ BİR NEBZE DE OLSA SEVİNDİRMEK"

Çukurova ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere, yılın her ayında olduğu gibi, Ramazan ayında da gıda ve giyim yardımında bulunduklarını belirten Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere, içerisinde çeşitli gıda maddeleri bulunan Ramazan gıda kolilerinin büyük bir özen ile dağıtıldığını vurguladı. Ramazan Bayramı öncesinde, Çukurova Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası'na gelen vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkan Soner Çetin'e, verdiği bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz. Sürekli yararlandığımız bu hizmet, bayram öncesinde hem bizim, hem de çocuklarımızın yüzünü güldürecek" dedi.

"YARDIMLARIMIZ SÜREKLİ DEVAM EDECEK"

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kurulan Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası'ndan yararlananların sayısının her geçen gün arttığını belirten Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giyim ve gıda yardımında bulunuyoruz. Belediyemizin imkanları ile oluşturduğumuz yardım paketlerini, muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza dağıtıyoruz. Amacımız, Çukurova'da muhtaç durumda olan vatandaşlarımızı Ramazan Ayı'nda bir nebze de olsa sevindirmek. Ramazan ayı nedeniyle artan giyim eşyası bağışlarını da, halkımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Çukurova’da Yardımlar Ramazan’da Da Sürüyor

Çukurova’da Yardımlar Ramazan’da Da Sürüyor

Çukurova’da Yardımlar Ramazan’da Da Sürüyor

Çukurova’da Yardımlar Ramazan’da Da Sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber